|
|
||||||||||||||||
|
tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: elbinger (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 20:14:59 Gosia, Sidney, Siwy i cała reszta dobrych ludzi.....
Nie dałoby się tak jakoś zrobić żeby w tle następnego teledysku byli ludzie z forum? oczywiście ci którzy będą mogli itp... Juz wyjaśniam bliżej.... Jeśli jest kręcony zupełnie w mieście, na ulicach,łażą tam ludzie,jeżdzą auta to nie można tam władować ludzi którzy sa tu na forum i w jakis sposób tworzą swiat Sidneya? Nie żeby gwiazdy, ale jeśli ma byc jakies auto w tle to niech jedzie forumowicz, ktoś łazi i ogląda wystawy sklepowe tez możne mógłby być człowiek z forum... Kurde proszę ze mnie nie szydzic...możne to wpływ świat, a może chivasa ale tak sie jakos rozmarzyłem... Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2009-12-17 20:44 przez elbinger. Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: Siwy (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 20:28:11 ja jestem za hehe :) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: budza (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 20:39:58 ja też;)chociaż chyba do 'Deszczu'ktoś brał udział w jakichś nagraniach,nie?.. tylko nie wyszło;)ale np do 'WyspyMan'...:) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: Siwy (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 20:53:02 tak. w deszczu po prostu nie bylo takiego efektu na jaki bylo oczekiwanie.
a do wyspy by bylo jak marzenie :) ------------------------------------------ nie bede tlumaczyl sie jak winny ktos, co zlego w tym, ze kocham cie Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: elbinger (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 20:58:45 ale jaka piękna akcję medialną z tego można zrobić
coś nowego. coś na co nie zdecydował się żaden artysta... Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: budza (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 21:07:36 ...bylibyśmy sławni i bogaci..;P..życie w końcu nabrałoby kolorów!;)
..i klip jaki zajebisty byłby wtedy;) ..ale się rozmarzyłam w ten zimowy zimny wieczór:) ...w uchu delikatnie rozbrzmiewa muzyka- ultrafioletowo me ciało przenika... Zmieniany 2 raz/y. Ostatnio 2009-12-17 21:10 przez budza. Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: KORVAX (IP zapamiętane)
Data: 17 gru 2009 - 23:14:38 ...i ja też bym chętnie wziął udział w takim przedsięwzięciu :) Re: tak nieśmiale o teldysku następnym...
Autor: Kangel (IP zapamiętane)
Data: 19 gru 2009 - 00:59:20 Niby piszę dwa dni po ostatnim poście, ale gdyby coś... Jestem zdecydowanie za :) Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Statystyki całego forum:
Wątki: 810, Posty: 10970, Użytkownicy: 1597
Statystki tego działu:
Wątki: 532, Posty: 7871,
|
|||||||||||||||||
| nokia 6700, nokia6700 | webdesign WOW Studio | ||||||||||||||||